måndag 15 mars 2010

Mera prickar

I lördags kväll fick Teo Vattkoppor, några prickar/blåsor uppstod under armhålor och på rygg.
Jag kollade honom medan middagsriset kokade och såg inte en prick, efter vi ätit så bara dom fanns där.
Under söndagen kom det massor, men tack vare Aloe Vera gel så började dom torka på en gång, det känns bra (-:
Lilla stackarn har mest där man inte vill ha några alls, dom frodas under blöjan och liten får gå utan hela dagarna. Det har redan blivit några blöta byxor men han har även lyckats att kissa i pottan ett antal gånger, mycket bra och frågan är vem som blir gladast, han eller den tjoooande familjen!?

Idag har vi lämnat storasyster på dagis, tyckte det var bäst. Hon ska ju inte behöva vara hemma lika länge till när hon äntligen är frisk och igång.
Det är ju bara Teo som smittar och med lite hjälp så behöver inte han bli med.
Just nu sitter han bredvid och plockar med några godisbitar, han är inte säker på om han ska stoppa dom i munnen eller rada upp dom, tar han en blir det ju förstört, hans rad alltså (;
Igår kväll satt vi och ritade, jag skulle rita en gubbe, och en elefant osv... prickar, prickar upprepade han och tog pennan och gjorde prickar på figurerna..... jag fnissade.......
Den ska sparas och skrivas en minnes rad på!
Nu på morgonen har lillen passat på att åka syrrans Plasma Car och tagit massor med kort med hennes kamera, det är saker han inte får ha så ofta annars. Det är ju barnvänliga slagtåliga saker så han får hållas.
Ska väl bli en egen bil snart, hans lilla åkbil hänger inte riktigt med längre.

Inga kommentarer: